SemiShockLine Shockfryser (-22°C/-10°C)

Hvorfor investere i et LILLNORD SHOCKLINE shockfryseranlæg?
Semi shockfryseren muliggør chokindfrysning af forgærede og forbagte dejstykker til ca. –15° C på dej overfladen og -3°C kerntemperatur i løbet af ca. 60 minutter ved en rumtemperatur på –22° C for efterfølgende langtidsopbevaring i en dejcontroller.

Standardbeskrivelse

  • TSC2002-computerstyring med touch skærm i farver
  • BITZER kompressor eller low noise efter ønske
  • Komplet automatisk LED lys internt
  • Coatede fordampere, sikkerhed mod lækage og tab af freon
  • OPTION: 3mm rustfrit eller varmt galvaniseret gulv uden hulkel
  • OPTION: Air-booster
  • 80 eller 120mm isolering (CFC-fri)
  • 200 trins automatisk pulserende luftstyring
  • Brugervejledning inde i TSC2002 computeren
  • Front i rustfri stål, øvrige sider efter ønske
  • Alle indvendige vægge komplet i varmgalvaniserede hvidlakerede moduler, eller efter ønske
  • Isoleret underloft samt lamelluftfordelingssystem for korrekt luftcirkulation og indfrysning
  • Stødbander på alle vægge indvendig
  • Reduceret energiforbrug pga. PID-regulering, automatisk blæserregulering samt isoleringsmateriale i høj kvalitet

Energi

LILLNORD har fokus på energien og har derfor udviklet følgende for at sikre et så lavt energiforbrug som muligt

  • Isoleret gulv med og uden automatisk gulvvarme
  • 200-trins intelligent blæserregulering
  • Computerstyring, der sikrer kompressoren længst mulig pause / korteste driftstid
  • PID-regulering af både temperatur og blæser
  • 80 eller 120 mm isolering

Tilbehør

Individuelt tilpassede optioner
LILLNORD har i samarbejde med sine kunder udviklet mange optioner / tilbehør

  • Air-booster
  • Låger for bageriplader
  • Manuel eller automatisk skydedør
  • Lufttæppe for alle typer dørlysninger
  • Rustfri rørstødbander eller PVC-stødbander
  • Inspektionspanel, som giver adgang til ovne, som skal serviceres fra siden
  • Og meget mere

 

Anlægsstørrelser

LILLNORD har egen panelproduktion, som sikrer dig bedst mulig udnyttelse af pladsen i bageriet.

Et standard rastemål på 150 mm i bredden på vores 80 og 120 mm paneler giver os et fleksibelt og godt udgangspunkt for seriefremstilling af vores anlæg. Det betyder også, at hvert enkelt anlæg kan designes på mål, og at pladsen i det bageri, det skal opstilles i, udnyttes bedst muligt – også når det drejer sig om kombinationsanlæg.

Vores anlægspaneler, der er fremstillet som sandwichkonstruktion, har stor isoleringsevne og sørger for, at den omgivende temperatur, så vidt det er muligt, bliver neutraliseret, og at temperaturen inde i selve anlægget er beskyttet.

Front og dør(e) udføres som standard på alle anlæg i rustfrit stål, type leinen. Den har netop den robusthed, der skal til for at stå i et travlt, moderne bagerimiljø.

Dimensioner: Vi tilbyder skræddersyede løsninger, således at vi udnytter pladen i dit bageri optimalt. Kontakt os derfor gerne pr. telefon, mail eller via linket “rekvirér tilbud”

Scroll til toppen

Få et tilbud fra Lillnord

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig