MaryLine Kølerasker (-3°C/+45°C) Plug & Play anlæg for bageplader

Hvorfor investere i et LILLNORD MARYLINE rum?
Maryline køleraskeanlægget er et produktkoncept specielt udviklet hos LILLNORD med henblik på lagring af små deje og wienerbrød fra dag til dag – uden kvalitetsforringelse. Anlægget kan også anvendes til optøning og raskning af større deje, som på forhånd er indfrosset eller nedkølet eller tåler en længere nedkøling. Produktionsmæssigt betyder det en ny fleksibilitet i hverdagen på grund af den tidsmæssige forskydning mellem dejlægningen, som kan finde sted om dagen / eftermiddagen den ene dag og afbagningen næste dags morgen.
Computerteknisk set er SemiLine køleraskeanlægget udrustet som et TopLine gærstopanlæg, d.v.s. vi kan garantere den samme optimale brødkvalitet som i et gærstopanlæg. Det kan dog IKKE anvendes som et gærstopanlæg til lagring over flere dage, da det rent køleteknisk IKKE er udrustet som et gærstop.

Bageplade kapacitet (10 bageplader = en afstand på ca. 138mm / 15 bageplader = en afstand på ca. 92mm / 20 bageplader = en afstand på ca. 68mm / 30 bageplader = en afstand på ca. 45mm / Ved f.eks. 600x400mm bageplader, kan der være 2 bageplader pr. niveau)

Standardbeskrivelse

  • TSC1902-computerstyring med touch skærm i farver
  • Kompressor på taget af anlægget
  • Komplet automatisk internt LED lys
  • Coated fordampere, sikkerhed mod lækage og tab af freon
  • 4 justerbare ben (mulighed for reduceret benhøjde ved højdeudfordringer) 
  • 60mm isolering (CFC-fri)
  • 200 trins automatisk pulserende luftstyring i optønings-/raskefasen
  • Komplet Flexbaker dejsystem
  • Brugervejledning inde i TSC1902 computeren
  • Front, venstre og højre side i rustfri stål, øvrige sider varmt galvaniseret
  • Alle indvendige vægge komplet i rustfri stål glat
  • Underloft samt komplet luftledepladersystem for korrekt luftcirkulation og optøning
  • Justerbare vanger for bageplader
  • Skinner for bageplader iht. bagepladens størrelse
  • Dampsystem med elektromagnetisk dampproduktion inkl. automatisk rengøring og tømning
  • PID-regulering af fugt og temperatur i luftstrømmen
  • Døre med termoruder (termorude OPTION) 

Energi

LILLNORD har fokus på energien og har derfor udviklet følgende for at sikre et så lavt energiforbrug som muligt

  • Isoleret gulv, vægge og tag
  • Isoleret dampbeholder
  • 200-trins intelligent blæserregulering
  • Computerstyring, der sikrer kompressoren længst mulig pause / korteste driftstid
  • PID-regulering af både temperatur og fugtighed
  • 2-lags lavenergirude (OPTION)
  • 60 mm isolering
  • Specialudviklede optøningskurver, der sikrer en naturlig optøning

Tilbehør

Individuelt tilpassede optioner
LILLNORD har i samarbejde med sine kunder udviklet mange optioner / tilbehør

  • FlexBaker, færdigraskede produkter klar til afbagning i op til 6-8 timer
  • UV lys
  • Ekstern kompressor
  • CO2 fordamper
  • Og meget mere

 

Anlægsstørrelser

LILLNORD har egen produktion, som sikrer dig bedst mulig udnyttelse af pladsen i bageriet.

Maryline er en produktserie med fokus på at gøre anlægget så lille som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med vores teknologi. Maryline serien findes i flere forskellig typer

Vores anlægspaneler, der er fremstillet som sandwichkonstruktion, har stor isoleringsevne og sørger for, at den omgivende temperatur, så vidt det er muligt, bliver neutraliseret, og at temperaturen inde i selve anlægget er beskyttet.

Front, venstre, højre side og dør(e) udføres som standard på alle anlæg i rustfrit stål, type leinen. Den har netop den robusthed, der skal til for at stå i et travlt, moderne bagerimiljø.

Dimension: Udvendig D1030 x B810 x H2290mm / Indvendige mål tilpasses til den ønskede bageplades størrelse

Scroll to Top

Få et tilbud fra Lillnord

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.