Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores e-mail service med nyheder og specialtilbud

Karriere hos Lillnord

Altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere til vores hold

Overvågning

Fjernovervågning for vores servicepartnere

Servicepartnere

Hurtigt overblik over vores servicepartnere

Om Lillnord

LILLNORD A/S er grundlagt i 1973 og har sit hovedkvarter i Danmark samt datterselskab i Tyskland
Velkommen
Lillnord byder dig velkommen i sin digitale verden.
Lillnord er en opfordring. En opfordring til dig, der ønsker at skabe din helt egen hverdag, hvor håndværk, kvalitet og innovation realiseres sammen med en af Lillnord talrige anlægskombinationsmuligheder
Lillnords produkter bliver løbende udviklet og forbedret i detaljerne i samarbejde med dig og råvare leverandører: vores succes hviler på jeres succes.
Nøglen til et succesfuldt salg er naturligvis vores forhandlere. Vi gør os stor umange for at være en attraktiv samarbejdspartner for vores forhandlere og kunder. Det gør vi bl.a. ved at gennemføre seminarer både for sælgere og servicemontører, så de alle kender vores produkter og kvaliteter godt. Derfor får du som kunde den bedst mulige rådgivning og service.

Vores webside byder på mange andre spændende informationer, bl.a. om:
- Lillnords komplette produktprogram inden for raske- og køleteknologi
- Lillnords webshop (SPAR op til 40% ved online køb)
- Link til vores dygtige og højt engagerede forhandlere, sælgere samt servicepartnere
- 18% energibesparelse
- Patenteret højfugtighedsfryser (SupraLine)
- Et syn på hvorfor Lillnord har markedets bedste anlæg
og meget mere.


Endnu engang byder vi dig velkommen og håber, du finder websiden spændende og udfordrende, og vi ser frem til at høre fra dig i real life.

Historien
LILLNORD A/S er grundlagt i 1973 af Uffe Gasbjerg og 100% danskejet. I 2006 gennemførtes et generationsskifte, hvor Ulrich Gasbjerg overtog den daglige ledelse.
Vi har specialiseret os i køleteknologi og producerer fryse-, køle- og raskeanlæg som enkeltanlæg eller i kombination til bageribranchen world-wide. LILLNORDs målsætning er at være førende indenfor udvikling og markedsføring således, at vi sikrer det enkelte bagerfirma den bedst mulige brødkvalitet. Herudover producerer vi en række mere traditionelle køle- /fryseanlæg (Se vores webshop)

Lidenskab og perfektion
Lillnord bestræber sig på at levere den højeste kvalitet i alle ydelser til vores kunder world-wide.
Også energiforbruget har Lillnords konstante opmærksomhed, så vores kunder nyder godt af bestræbelserne på at opnå optimal kvalitet på hvert trin i Lillnords-værdikæde.
Denne målsætning nås i dag igennem vores højt engagerede medarbejdere og forhandlere og vores fælles bestræbelser på den ultimative kvalitet.

Lillnord Denmark, Odder

Lillnord Germany, Obertshausen
Kunde login